Honlapkészítés, webes tanácsadás: 06-30-629-5979 | w6@w6.hu

Referencia linkek - weboldalak, webáruházak, honlapok

Tanácsadás webes dolgokban, kérdésekben

Tanácsadás webes ügyekben

Ha van egy honlapja, de nem igazán jól működik...

Ha nincs honlapja, és nem tudja milyet szeretne...

Ha konkrét ötlete van, de nincs tisztában a megvalósítás részleteivel...

... akkor egy tanácsadás jól jöhet!

A fenti felsorolásban csak néhány gyakori problémát említek, rengeteg más esetben is szükség lehet tanácsadásra. Miért? Miért van szükség erre a látszólag haszontalan tevékenységre? Azért, hogy Ön ne dobjon ki feleslegesen tízezreket, sőt, százezreket.

Egy két konkrét példán keresztül érthetőbb a dolog:

Jön az ügyfél, készíttet egy komoly honlapot, ami webáruház is egyben, kártyás fizetés, fórum, hogy tudjanak beszélgetni a vásárlók, kosár, csomó jó funkció a webáruházhoz... fizet érte 800.000 + áfát. Eltelik pár hónap, és nem hozza vissza a pénzt a webáruház... Mi a probléma? Legtöbbször a meggondolatlanság. De ez nem az Ön hibája -hogy egy béna elcsépelt marketinges mondattal éljek-, hisz honnan is tudhatná... és ebben az esetben tényleg nem az ő hibája, de mégis hiba, amit lehetett volna látni előre.

Ha kért volna a fenti ügyfél tanácsot, azt mondtam volna neki, ne költsön rá 800.000-et, legalábbis ne az elején. Ne akkor, amikor még nem tudható milyen sikere lesz a webáruháznak, milyen forgalom lesz, mennyire fog működni a dolog, mennyi hasznot termel, stb stb. Próbálja ki, csináltasson egy egyszerűbb, de jól működő webshop-ot negyedannyiért, várjon fél évet, egy évet, és a visszajelzések, tapasztalatok alapján ha van értelme fejleszteni, akkor hajrá, bele kell vágni!

De lehet, hogy nincs értelme, mert a piac nem úgy működik, ahogy az ügyfél elképzelte... és akkor kidobott az ablakon egy rakás pénzt.

Konkrétan a fenti példában a fórum teljesen felesleges, senki nem fogja használni az elején, a kártyás fizetés indokolatlan, bonyolult, és drága, az extra szuper funkciókat senki nem használja, azaz pénzkidobás. Nem mellesleg ezek a tételek azok, ami miatt sokat elkérnek egy webáruházért.

Nálunk nagy szempont a meggondoltság. Átgondoljuk a megoldandó problémát, és olyan megoldást kínálunk, ami mindenki számára optimális. Azaz a feladat elkészül, de csak ami valóban indokolt. Az ügyfél nem dob ki pénzt feleslegesen, így sokkal kevesebbet fizet. Persze a saját pénztárcám ellensége vagyok, ami a mai világban elég nagy luxus, de ez így fer. A boltos nem ad el nekem 3 kiló kenyeret, ha csak fél kilóra van szükségem. Ha mégis elad, akkor nem megyek abba a boltba többet.

Nálunk a fenti webáruház-honlap kombináció nem 800.000 Ft + áfa, hanem a legtöbb esetben a negyede alatt van. További óriási előny az, hogy nem hónapokig készül, hanem maximum 2 hétig!

Ez csak egy példa volt, hogy miért hasznos a tanácsadás, rengeteg példát lehetne hozni, de a lényeg, hogy a tanácsadás fontosabb, mint hinné!

Kapcsolat felvétel, email, tanácsadás itt!

Szolgáltatásaink - Tanácsadás (webes ügyekben)

Amit vállalunk

Vállaljuk webes alkalmazások elkészítését: webáruház, honlap, egyedi webprogramozás, webes szoftver fejlesztés, weboldal átalakítás, karbantartás, tartalom feltöltés, tárhely szolgáltatás. A weboldal elkészítése után: kereső optimalizálás, adwords, facebook kampány, link építés, népszerűsítés.

Vállalt határidő

Általános céges honlapok: 2-3 hét, webáruház 500 termékig: 2-3 hét, webshop 500 termék felett: 4-5 hét, szálláshelyek honlapja: 5-10 munkanap, egyedi programozás: feladattól függ, keresőoptimalizálás, kampány: 2-6 hónap. A megadott határidők az összes szükséges anyag átadásakor indulnak!

Miben dolgozunk

Nyelvek: Php, MySql, Html, Css. Tartalomkezelő rendszerek: Joomla!, WordPress, Drupal. Ezek a nyelvek, rendszerek az általunk vállalt munkák döntő többségét lefedik. Ilyen típusú munkákban biztosan tudunk segíteni! Ezektől eltérő rendszerek, nyelvek esetén -a feladat részletes leírása után- egyedi árajánlatot adunk!

Árak, fizetés

Általános céges honlap: 80-140.000 ft + áfa, webáruház 500 termékig: 120-240.000 Ft + áfa, (500 termék fölött egyedi ajánlat) weboldal átalakítás: 15.000 Ft-tól. Kampány, kereső optimalizálás, link építés: 20.000 Ft-tól. A folyamat: árajánlat, szerződés kötés, adott esetben előleg, munkavégzés, teljesítés igazolás, számlázás-fizetés.